+385 (0) 95 1992 277 info@country-academy.com

Ova edukacija namijenjena je poslovnim ženama

(poduzetnicama, korporativnim ženama, ženama u javnom  sektoru) koje žele postići bolje poslovne rezultate vještinama dobre komunikacije.

OPIS PROGRAMA

Na ovom seminaru dotaknut ćemo se prije svega asertivne komunikacije, koja je vjerodostojna, otvorena i nenasilna. No neće izostati ni neverbalna, interna, interkulturalna komunikacija te komunikacija sa strankama. 

Kroz vježbe, radionice i prezentacije analizirat ćemo najbolje načine kako doći do maksimalno dobrih rezultata. 

Naučit ćete kako efikasnije prodati, kupiti, izraziti svoja prava, želje, osjećaje te kako pravilno zamoliti za nešto. 

NOVA VREMENA, NOVI TRENDI, NOVI NAČIN KOMUNICIRANJA

Možda  smo do sada bili oprezni oko toga što ćemo reći kada smo uznemireni, razočarani, kad nam se  dogodi nepravda, kad nas netko kritizira ili kada se ne slažemo s nekim, kada smo sudionici u teškim pregovorima, međutim – danas pristupamo takvim situacijama drugačije nego prije nekoliko godina. 

Razgovori sa figom u džepu, tehnike spekulacije i sl. više nisu aktualni. Nitko ne želi gubiti vrijeme na nakonstruktivne metode komuniciranja. Danas se od svake osobe u poslovnom svijetu očekuje da ima svoj čvrsti stav i mišljenje te da ga zna izraziti i uvjerljivo zagovarati. 

Kada komuniciramo asertivno zapravo nam je sve lakše i oko sebe gradimo mrežu ljudi u koje možemo imati povjerenja. Na taj način čuvamo svoje mentalno zdravlje i dobru volju, a to je za dugoročan uspjeh jako značajno. 

 

Edukacija se sastoji od dva modula. 

 

PRVI MODUL 

Vezan je za komunikacijske sposobnosti što podrazumijeva vještine pregovaranja, izrade učinkovitih prezentacija, neverbalnu komunikaciju I gore navedene vještine. 

 

DRUGI MODUL 

Motivacijski trening u divljoj prirodi, koji će unaprijediti samopouzdanje, odlučnost i zdravlje sudionica te ih povezati s njihovim unutarnjim svijetom.

 

U prirodi ćemo izvoditi vježbe za opuštanje i unaprijediti samopouzdanje i odlučnost, uključujući i jahanje kao jednu od metoda. Vaš trener će biti Ivan Miklin, a za vašu sigurnost pobrinut će se Željko Matejčić, vlasnik najjače konja Hrvatske. Željka možete svaki vikend vidjeti u odori na konju ispred crkve Sv. Marka, Kamenih vrata ili Katedrale. Bit ćete u najboljim mogućim rukama i doživjeti idealni spoj edukacije i vježbanje samopouzdanja konjima. Priroda čuva mnoge „odgovore“ na pitanja tko smo mi. Odgovor možemo dobiti samo kad se svjesno susretnemo s njom.   

 

Organizator programa: Country Security & Business Academy

Trajanje programa: od 1 do 5 dana

Lokacija: Ranch Miklin Bukevje, u okruženju prirode i plemenitih konja.

Minimalni broj sudionika: 6 osoba

Maksimalni broj sudionika: 12 osoba

Vrijeme održavanja: pogledajte u kalendaru

Instruktor: Monika Šajatović Bračika

Cijena programa po osobi: na upit