+385 (0) 95 1992 277 info@country-academy.com
Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Kako postići da korona kriza bude vaša šansa za uspjeh?

8. kolovoza 2020. @ 11:00 - 17:00

Detalji

Datum:
8. kolovoza 2020.
Vrijeme:
11:00 - 17:00
Događaj Categories:
,

Lokacija

Ranch Miklin
Bukevje 149
Bukevje, Zagrebačka županija 10411 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Phone
+385 (0) 95 1992 277

Organizator

Country Business & Security Academy

Nove okolnosti koje je u poslovnom pogledu donijela situacija vezana za korona pandemiju zahtjevaju prilagođavanje i nova rješenja u poslovanju. Ova situacija je specifična jer nikada prije svijet nije bio suočen s nečim sličnim. Kriza može biti i prilika za iskorak, za traženje novog puta i preispitivanje sebe – radimo li ono što želimo i koliko smo zapravo uspješni.

Upravo sada je taj trenutak kada u naše poslovanje možemo unijeti nove principe i metode koji će naposljetku dovesti do toga da iz krize izađemo jači i uspješniji.

Kroz program će vas voditi osnivači i glavni predavači CSBA, a dobit ćete odgovore kako unaprijediti poslovanje vaše tvrtke u korona krizi.

Željko Matejčić, stručnjak za sigurnost razmotrit će s vama one opasnosti koje svi vidimo, ali i one skrivene koje ne znamo ni prepoznati, pa niti spriječiti. Pravovremeno prepoznavanje opasnosti je iznimno važan segment u našem osobnom i poslovnom svijetu. Važno je ne prepustiti se slučajnosti nego svjesno poraditi na zaštiti.

Trenerica Monika Šajatović Bračika pokazat će na konkretnim primjerima kako se tvrtke mogu pripremiti na krizne situacije i kako krizi prkositi povećanim izvozima i zapošljavanjem.

Svijet je dovoljno velik da za sve naše domaće proizvode i usluge u njemu ima mjesta. Treba samo znati kada je trenutak i kako izabrati pravi prodajni kanal. S vama će proći nekoliko najučinkovitijih prodajnih kanala i načina osvajanja novih tržišta. Monika Bračika je kao krizna manadžerica prošla 2008. gospodarku krizu i povela tvrtke kao što su njemačka Wma, slovenska Iskra ili tajvanska CapXon Europe ka povećanju prodaje upravo tada. Isto tako, uspješno je savladala raspad tržišta Jugoslavije kada je  puno tvrtki bilo ovisno od „domaćeg tržišta“. Ona je u iznimno kratkom vremenu i tada nadomjestila izguljena tržišta novim.

Danas, u doba Covid krize se opet snalazi odlično. U ulozi business development management specialista u industriji elektronike dostiže nadprosječne rezultate. Dok drugi zatvaraju tvrtke, u poduzeću za koje radi nadmašuju plan prodaje (a plan je pisan prošle godine kada nitko nije ni slutio da ćemo se snaći u kriznoj situaciji).

Ključ do uspjeha su pravi prodajni kanali i odnosi s poslovnim partnerima. Osim toga i:

–        Dobro definirana pravila rada dok traje pandemija

–        Prilagođena ponuda i komunikacija

–        Socialna interakcija

–        Osigurana informacijska tehnologija

Treneri CSBA naučiti će Vas:

–        Kako komunicirati prema van za vrijeme krize

–        Kako pravovremeno prepoznati opasnosti i potencijale tržišta

–        Kako pregovarati s dobavljačima i komunicirati s kupcima

–        Kako definirati ciljne poslovne skupine

Otvorit će zajedno sa vama i pitanje digitalizacije vaših ponuda te procijeniti je li isplativa investicija u digitalizaciju vaših ponuda. Što za malog i srednjeg velikog poduzetnika znači industrija 4.0.

 

Trajanje seminara:  6 sati sa tri odmora i catering ponudom. (9 – 15h)

Lokacija: Ranch Miklin Bukevje, u okruženju prirode i plemenitih konja.

Termini:  8.8., 15.08  i  22.8.

Cijena po osobi:  2.500 kn.

Minimalan broj sudionika 6, maksimalan 8.

Poslije seminara sudionici mogu uzeti vremena za jahanje ili druženje konjima.