+385 (0) 95 1992 277 info@country-academy.com

Country Security & Business Academy

Monika Šajatović Bračika

Monika Šajatović Bračika živjela je i radila u Njemačkoj, Dubaiju, Sloveniji, a djelovala i na području Japana, Indije, SAD-a  kao menadžer prodaje u vrlo zahtjevnoj i složenoj industriji elektronike i elektrotehnike. Navedena iskustva učinila su je osobom bogatog i raznolikog znanja koje želi primijeniti i oplemeniti u Žumberku, kraju njezinih korijena i sveukupnog habitusa i osobnosti.

Govori šest jezika, a kao predavačica na brojnim seminarima o temama prodaje, prodajnog menadžmenta, otvaranja novih tržišta i učinkovitog plasiranja (koje vodi već više od 15 godina), iskreno, otvoreno, temperamentno, kroz primjere iz prakse, uz metode uloga i grupnih vježbi, sudionicima s uspjehom prenosi potrebna znanja primjenjiva u praksi. Predavanja o učinkovitim pregovorima vodi na hrvatskom, slovenskom, njemačkom i engleskom jeziku tako da sudionici uz standardni program mogu učiti i stručnu terminologiju te jezik na kojem će pregovarati.

Monika Šajatović Bračika je potomak poznatog i u Njemačkoj izuzetno cijenjenog konjanika iz 17. stoljeća Janka Šajatovića „Crabat zu Ross.“ To je i pojašnjenje za njezinu ogromnu ljubav i strast prema konjima.

Željko Matejčić

Željko Matejčić umirovljeni je časnik Hrvatske vojske, stručnjak za protudiverziju i protuterorizam, security manager kojeg svakog vikenda od travnja do listopada možete zateći u centru Zagreba kako predvodi svečanu smjenu straže i ophodnju gradom Kravat pukovnije.

Certificirani je provider, trener i predavač IBSSA (International Bodygard and Security Services Assosiation), a između ostalog zadužen je bio za sigurnost dr. Franje Tuđmana, Ivana Pavla II prilikom dolaska u HR, bio je team lider za osiguranje snimanja filma radnog naziva “Praznici u Bosni”. Odlikovan je sa 6 medalja, priznanja i odličja Domovinskog rata. 

Obnašao je dužnost “Aviation security managera u AKD-zaštiti te savjetnika predsjednika Uprave AKD-zaštite, Direktora sektora za sigurnosni konzalting u tvrtci Ippon Security te razne savjetničke i operativne dužnosti.

Instruktor je fizičke zaštite, zaštite vrijednosti i tjelohranitelja te instruktor za zaštitu od terorizma.

MISIJA

Razvoj jedinstvenog spoja poslovne i samozaštitne edukacije koji se odvija u prekrasnom i opuštajućem prirodnom ambijentu.

Country Business & Security Academy

Country Security & Business Academy je projekt tvrtke Krabat j.d.o.o.. Akademiju su osnovali Monika Šajatović Bračika i Željko Matejčić

VIZIJA

Želimo prenositi svoje znanje i stečeno iskustvo, na sve polaznike i sudionike naših edukacijskih programa.
Želimo ih naučiti da na lakši način postignu ono, za što smo se mi itekako pomučili. Želimo im usaditi jednostavnost kompliciranih postupaka i poslova.

Želimo ostati najbolji u poslu koji radimo, ali istovremeno svakim danom biti još malo bolji ljudi, oplemenjeni upravo od svakog polaznika i sudionika naših edukacijskih programa.

Ne vjerujte ovom što piše iznad! Iskusite sami!

Krabat j.d.o.o.

za promidžbu, trgovinu i usluge, turistička agencija

Adresa: HR-10457 Sošice, Jezernice 13

EUID: HRSR.081007227
OIB: 87391950116
MBS: 081007227

Član uprave: Monika Bračika Šajatović

IBAN: HR5425030071100103204
BIC Banke: VBCRHR22